Activiteiten

Als gedragstherapeut voor dieren bied ik verschillende diensten aan voor onder andere diereigenaren, dierenartsen, bedrijven en opleidingsinstituten. Neem gerust contact op indien uw interesse heeft.

lezingen gedrag hond konijn kat -Eline-teygeler

Lezingen

Als docent diergedrag geef ik wekelijks les via onderwijsinstituten. Op verzoek verzorg ik ook lezingen over diergedrag voor de dierenartspraktijk, hondenschool of ander bedrijf die een boeiende en leerzame lezing over diergedrag wil organiseren.

  • over gedragsherkenning bij hond, kat of konijn
  • over omgang kind-hond
  • vuurwerkangst
  • leren en trainen
  • socialiseren en opvoeden
  • stress en welzijn
  • voorkomen van probleemgedrag

Een lezing op maat is geen enkel probleem. Neemt u gerust contact op.

Socialisatie voor kittens

Kittens moeten, net als pups, goed gesocialiseerd worden om te wennen aan nieuwe situaties en de weerbaarheid voor stress levenslang te vergroten. Helaas gebeurt dit vaak niet en kan dit een grote rol spelen in gedragsproblemen.

Woon je in de buurt van Almere en wil je je kitten goed socialiseren? Maak een afspraak voor een socialisatiebezoek bij mij. We bespreken opvoedingsvragen, kijken hoe het kitten een nieuwe omgeving ontdekt waarbij zowel binnen verkennen van nieuwe ruimtes mogelijk is, als buiten in een afgesloten tuin kennismaken met konijnen. We bespreken een plan van aanpak om je kitten goed te socialiseren.

Socialisatie kittens

Pup-kat socialisatie

Heb jij een pup en wil je je pup kennis laten maken met katten onder begeleiding? Maak een afspraak met me voor een socialisatiebezoek bij mij in Almere. Je pup verkent een nieuwe omgeving en wordt begeleid in het respectvol kennismaken met katten. 

Cursus voor Uitvallende honden

Wanneer je een hond hebt die moeite heeft met soortgenoten, is het belangrijk om de juiste training te volgen.  Een gedragsconsult kan inzicht geven in het ‘waarom’, waarbij je een plan van aanpak krijgt waarmee je de agressie naar soortgenoten kunt gaan hertrainen. Op de juiste manier oefenen is daarbij belangrijk om vooruitgang te krijgen. Samen met collega gedragstherapeut Annemarie de Haan geven wij cursussen voor Uitvallende honden, waarbij eigenaren oefenen in een groep met honden met hetzelfde probleem. Op de website van collega Annemarie van Almere Hond lees je meer informatie hierover.

Boek een afspraak

Plan een afspraak
Bekijk de beschikbaarheid in mijn agenda voor consulten en telefonische afspraken en boek een afspraak.
MAAK AFSPRAAK
Verzekerd van
deskundig advies

Eline Teygeler is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en geaccrediteerd door de SPPD. Consulten worden vergoed door dierverzekeraars Petplan, Reaal, Ohra, Hema en Inshared.

Eline Teygeler
Loading...